Voetgangersbrug voor uw infrastructurele projecten

Onze mobiele voetgangersbrug is toepasbaar op iedere locatie waar een ongelijkvloerse kruising voor voetgangers moet worden gecreëerd, bijvoorbeeld bij infrastructurele projecten. Deze mobiele loopbrug is in verschillende configuraties op te bouwen. Een plaatsingstijd vanaf slechts 20 minuten maakt zelfs het overbruggen van drukke binnenstedelijke of provinciale wegen haalbaar, met een minimale verkeersstremming.

Waarom deze voetgangersbrug?

  • Lage plaatsingskosten
  • TÜV-NORD Duitsland gecertificeerd
  • Ongeankerde plaatsing, bestand tot en met windkracht 11
  • Ontwerplevensduur 50 jaar
  • Geproduceerd conform NEN-EN 1090
  • Hogere efficiency door standaardisering
  • Gepatenteerd ontwerp

NIEUW: EventBridge Base

Door het toepassen van een layher-adapter in de hoofddraagconstructie van de brug wordt de robuust uitgevoerde overspanning van EventBridge gecombineerd met de flexibiliteit van steigerbouw. Aangezien de overspanning het meest arbeidsintensieve onderdeel van een steigerbouwbrug is, realiseren we zo een flinke kosten- en risicoreductie.

Kracht door samenwerking

Om het beste totaalproduct te leveren, werken we samen met de beste partners: van ontwerp tot productie. Ontwerp en engineering wordt uitgevoerd door Raadgevend Ingenieursbureau Movares. De hieruit voortvloeiende statische rapporten vergemakkelijken de vergunningverlening aanzienlijk.
De productie ligt in handen van de internationale industriële onderneming VDL: een betrouwbare partner die de benodigde capaciteit kan leveren. Daarnaast wordt elke stap in het productieproces extra gecontroleerd door TÜV-NORD Duitsland.

Opdrachtgevers

Werking EventBridge-concept

Elke afzonderlijke unit kan op meerdere, verschillende manieren worden uitgevoerd. En dat met slechts één statisch rapport: alle uitvoeringen kunnen binnen één gesteld kader worden geplaatst! De brug wordt op grondniveau opgezet. Hierdoor kan er sneller en veiliger worden gewerkt. Een unit bestaat uit slechts negen hoofd-constructieonderdelen. Dit betekent een minimum aan bevestigingspunten, waardoor de bouwtijd wordt verkort. De voetgangersbrug kan geassembleerd worden verplaatst. In combinatie met het ongeankerd plaatsen op draglineschotten en de ‘zelfnivellering’ van de brug, biedt dit ongekende flexibiliteit tijdens plaatsing.

Ontdek de financiële mogelijkheden

EventBridge’ financiële mogelijkheden: van koop-terugkoop tot huur.

Projecten

DORPSKERN GULPEN / KWS INFRA

Met de herinrichting van de N278 in Gulpen-Wittem werd de […]

Lees verder

STAD DÜSSELDORF / EPS

Voor de veiligheid van de wielrenners en het publiek, mag […]

Lees verder