Huur, koop of koop-terugkoop?

EventBridge biedt diverse financiële mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke brug voor een kortlopend project of naar een brug die voor een langere periode geplaatst dient te worden. We bieden voor elke wens een financiële oplossing.

Een mobiele brug huren

Voor korte en middellange periodes is een huurconstructie het meest gebruikelijk.  Op deze manier betaalt u alleen voor de periode dat u de voetgangersbrug nodig heeft. Daarnaast betaalt u geen aanschaf- en onderhoudskosten.

Een voetgangersbrug kopen

Wilt u een brug (semi-)permanent inzetten, of bent u op zoek naar een voetgangersbrug buiten onze gangbare maten? U kunt ook een voetgangersbrug van EventBridge aanschaffen. En mocht u de brug tussendoor willen verplaatsen, dan verzorgen we dit graag voor u. Want ook ná aankoop leveren we alle benodigde service. Ook het onderhoud aan de burg kunt u in onze vertrouwde handen onderbrengen.

Koop-terugkoop-regeling

Voor lange, tijdelijke periodes (denk aan enkele jaren) biedt EventBridge tevens een koop-terugkoop-constructie aan. U koopt onze voetgangersbrug en levert hem aan ons terug zodra de brug niet meer nodig is op de betreffende locatie of het bouwproject. Zo bent u ervan verzekerd dat wij de brug na gebruik terugnemen. Bij deze optie gaan we in eerste instantie niet uit van een permanente plaatsing. Mocht een permanente plaatsing alsnog gewenst blijken, dan kan de regeling alsnog worden omgezet in een aankoop van de voetgangersbrug.

Financial Lease

Voor de (semi-)permanente inzet van onze voetgangersbrug kan EventBridge ook een Financial Lease-constructie opstellen. Het voordeel: u bent direct eigenaar van de brug. De brug behoort tot uw bezittingen, en staat dus ook op uw balans. De mogelijkheid tot het betalen van het aanschafbedrag in termijnen is een bijkomend voordeel. U hoeft niet in één keer een grote investering te doen.