Voetgangersbrug voor uw event

Onze mobiele voetgangersbrug is toepasbaar op iedere locatie waar een ongelijkvloerse kruising voor voetgangers moet worden gecreëerd. Bijvoorbeeld bij festivals en sportevenementen zoals wieler- of hardloopwedstrijden. Deze mobiele loopbrug is in verschillende configuraties op te bouwen. Een plaatsingstijd vanaf slechts 20 minuten maakt zelfs het overbruggen van drukke binnenstedelijke of provinciale wegen haalbaar, met een minimale verkeersstremming.

Een tijdelijke voetgangersbrug, eenvoudig én haalbaar

Crowd control is voor elk evenement een belangrijk onderwerp. Daarnaast wilt u tijdens het opbouwen niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Onze tijdelijke bruggen bieden een innovatieve, betaalbare en vooral haalbare oplossing. Door de modulaire, seriematige opzet beschikt EventBridge over een uitgebreid rapport, toepasbaar op elke mogelijke brugcombinatie. Hierdoor is de veiligheidscontrole enorm vereenvoudigd: maximale zekerheid tegen lagere kosten!

Het TÜV-gecertificeerde modulaire brugsysteem

Omdat we risico’s tot het absolute minimum willen beperken, laten we alles dat we realiseren door TÜV-NORD Duitsland controleren. Van rapporten tot productie, en van vervoer tot geplaatste brug. Dit levert een wereldwijde primeur op: een in de branche uniek bouwboek voor onze mobiele bruggen. Hierdoor is een TÜV-controle van berekeningen, tekeningen en plaatsing niet meer nodig. Deze optimale voorbereiding resulteert erin dat de loopbrug reeds is goedgekeurd vóór vertrek uit onze opslag. Ons streven? Dat u zo min mogelijk aan onze brug hoeft te denken.

NIEUW: EventBridge Base

Door het toepassen van een layher-adapter in de hoofddraagconstructie van de brug wordt de robuust uitgevoerde overspanning van EventBridge gecombineerd met de flexibiliteit van steigerbouw. Aangezien de overspanning het meest arbeidsintensieve onderdeel van een steigerbouwbrug is, realiseren we zo een flinke kosten- en risicoreductie.

In 20 minuten geplaatst: minimale verkeerslast

Het afsluiten van drukke binnenstedelijke of provinciale wegen is ongewenst, zowel in verband met vergunningen als qua verkeersoverlast. Indien de brug naast de weg geassembleerd kan worden, plaatst EventBridge de loopbrug binnen 20 minuten over de weg. Dit opent ongekende mogelijkheden: denk aan de ontsluiting van die drukke winkelstraat of de realisatie van een extra camping, parkeerplaats of event zone aan overkant van die drukke weg.

Ontdek de eigenschappen van EventBridge

Tijdens het ontwerpproces lag onze focus op veiligheid en efficiëntie. Klik op de highlights in onderstaande afbeelding en ontdek welke voordelen dit biedt.

Stormbestendig (t/m 11 Bft)

Ook tijdens uw evenement hoeft u zich geen zorgen te maken over onze brug. De mobiele brug is namelijk bestand tegen stormen tot en met windkracht 11. Volledig voorzien van zeilen trotseert de brug nog altijd stormen tot 9 Bft. Onvoorziene weersomstandigheden zijn dus geen probleem voor onze brug. Daarnaast voelen bezoekers zich veilig op de brug. Het robuuste ontwerp maakt de trappen praktisch bewegingsloos, waardoor de brug zeer stabiel aanvoelt.

Opdrachtgevers

Visueel aantrekkelijk reclameobject

Onze mobiele bruggen zijn op veel locaties/evenementen één van de meest in het oog springende objecten. Dit maakt de brug ook commercieel interessant. Behang de brug met zeil – dat in full color te bedrukken is – en zorg voor extra exposure voor uw evenement, uzelf of een sponsor. Via onderstaande button ontdekt u hoe eenvoudig dit geregeld kan worden.

Projecten

DEFQON 1 / Q-DANCE

Tijdens het grootste hardstyle-festival van Nederland, met een bezoekersaantal van […]

Lees verder

WALIBI HOLLAND / HALLOWEEN FRIGHT NIGHTS

Na een aantal jaren de bezoekers met shuttlebussen te hebben […]

Lees verder