Het beste van twee werelden

Met het nieuwe product EventBridge BASE combineren we de flexibiliteit én aantrekkelijke kosten van een steigerbrug met de snelheid, de extra veiligheid én robuustheid van een EventBridge.

Door het toepassen van een adapter voor Layher/steigerbouw kunt u een EventBridge uitbreiden met trappen en andere onderdelen uit de steigerbouw. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en kunt u EventBridge BASE praktisch overal inzetten.

Minimale overlast

Een enkele overspanning van EventBridge BASE assembleren we in één uur en plaatsen we in 10 minuten over de weg. Daarna kan er worden gestart met het aanbrengen van de treden, ramps en een eventueel aanvullende constructie. Dit gebeurt buiten het bereik van de weg, waardoor de overlast voor het verkeer tot een minimum is beperkt.

Kooiconstructie

Doordat de overspanning van een EventBridge wordt gecreëerd door kokers van 150 mm met een wanddikte van 1 cm fungeert EventBridge BASE als een kooiconstructie om de steigerbouwonderdelen heen.

Stabieler & minder beweging

De constructie van EventBridge BASE is zeer robuust waardoor deze minder vatbaar is voor externe invloeden. Dit verhoogt de stabiliteit tijdens het gebruik. De constructie beweegt minder en geeft daarmee de eindgebruiker een verbeterde ervaring.

Wilt u ook werken met EventBridge BASE?

Wij kunnen uiteraard het ontwerp en de constructie leveren, maar daarnaast kunt u EventBridge BASE ook toepassen met uw eigen ontwerp en materiaal waarmee u zeer kostenefficiënt werkt. In onderling overleg wordt de veilige en solide aansluiting tussen beide systemen gecreëerd.

Opdrachtgevers