Tijdelijke brug huren

Een tijdelijke brug huren voor evenementen of infrastructurele projecten? Met de tijdelijke brug van EventBridge creëert u op ieder gewenste locatie een loopbrug voor voetgangers.

Voordelen loopbrug huren EventBridge

  • Gemakkelijk te vervoeren en verplaatsen
  • Snel en eenvoudig op te bouwen
  • Aantrekkelijk door de lage installatiekosten
  • Flexibel in te zetten in meerdere configuraties
  • Veilig voor gebruiker en omgeving
  • Ook commercieel inzetbaar

Een EventBridge loopbrug huren biedt belangrijke voordelen. Zo is er geen grote inverstering nodig door de aantrekkelijke huurtarieven. Daarnaast is onze voetgoetgangersbrug speciaal ontworpen voor evenementen en infra-projecten. Hierbij is extra gelet op flexibiliteit, veiligheid, efficiëntie en functionaliteit. De EventBridge loopbrug is hiermee:

Gemakkelijk te vervoeren loopbrug

Voor het vervoeren van de brug is slechts één vrachtwagen nodig. Alle benodigde onderdelen van de loopbrug passen op één trailer. Hierdoor is voor het vervoeren van de brug slechts één vrachtwagen nodig. Dit minimaliseert de verkeershinder, verlaagt de transportkosten en minimaliseert de CO2-uitstoot.

Snel en gemakkelijk op te bouwen tijdelijke brug

Het opbouwen van de tijdelijke brug kan al met 2 personen. Staat de kraan gereed, dan neemt het opbouwen van de loopbrug ongeveer 3 uur in beslag. Hierdoor kan het systeem ook ingezet worden als noodbrug, waarbij haast geboden is. Het opbouwen van de tijdelijke brug gebeurt op de grond. Dit verhoogd de veiligheid bij het opbouwen.

Na het opbouwen op de grond kan de brug met één hijsbeweging op zijn plek worden gezet. Hierdoor wordt de eventuele verkeershinder geminimaliseerd. Ideaal dus voor drukke stedelijke gebieden of drukke wegen. Het snel opbouwen met minimale mankracht en middelen zorgt ervoor dat de installatiekosten zo laag mogelijk gehouden kunnen worden.

Flexibel & modulair in te zetten voetgangersbrug

De loopbrug is flexibel in te zetten. Zo zijn er meerdere configuraties mogelijk voor het opbouwen van de voetgangersbrug. Afhankelijk van de locatie en het gebruik van de tijdelijke brug. Ook is de brug te combineren met andere systemen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een Layher steiger. Een EventBridge brug huren geeft u daarom vele toepassingsmogelijkheden.

Een veilige tijdelijke brug

Het modulaire brugsysteem van EventBridge is TÜV-gecertificeerd. Zowel de ontwikkeling als de productie van onze tijdelijke bruggen voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. De loopbruggen zijn bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden en geven gebruikers het gevoel van een permanente brug.

Tijdelijke brug commercieel inzetten

Ideaal voor evenementen: de voetgangersbrug levert ook een commerciële waarde. Zo zijn de tijdelijke loopbruggen ideaal om te gebruiken voor reclame of sponsoring. Door de omvang van de brug is er een groot oppervlak beschikbaar en valt de reclame of sponsoring duidelijk op tijdens een evenement.

Ook een tijdelijke brug huren?

Meer weten over het huren van een tijdelijke brug? Neem vandaag nog contact op met EventBridge. Wij komen graag met u in contact en we denken graag mee over de mogelijkheden en toepasbaarheid binnen uw event of infra-project.

Opdrachtgevers