Voordelen EventBridge voetgangersbrug

De mobiele voetgangersbrug van EventBridge is ontwikkeld en ontworpen speciaal voor infra-projecten en evenementen. Bij deze ontwikkeling stonden speerpunten als efficiëntie, veiligheid, flexibiliteit en duurzaamheid voorop. Hierdoor is onze loopbrug of voetgangersbrug:

  • Uiterst veilig onder de zwaarste omstandigheden
  • Duurzaam met een ontwerplevensduur van 50 jaar.

Kenmerken EventBridge loopbrug

Hoe we deze voordelen realiseren leggen we u graag uit aan de hand van een aantal kenmerken die van toepassing zijn op onze voetgangersbruggen of loopbruggen. Zo zijn de loopbruggen van EventBridge:

  • Op te bouwen in verschillende configuraties en ze kunnen gecombineerd worden met andere systemen, zoals Layher steigersystemen
  • Bestand tot en met windkracht 11, zonder dat geankerde plaatsing noodzakelijk is
  • TÜV-NORD Duitsland gecertificeerd
  • Geproduceerd volgens NEN-EN 1090

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie over het kopen van een loopbrug of voetgangersbrug bij EventBridge? Lees meer over de mogelijkheden op onze website of bekijk een aantal van ingezette bruggen tijdens infra-projecten en evenementen.

Onze service na het aanschaffen van een loopbrug

Heeft u een loopbrug of voetgangersbrug aangeschaft bij EventBridge, dan kunt u ook na aankoop profiteren van onze service. Mocht u bijvoorbeeld tussendoor de brug willen verplaatsen, dan verzorgen wij dit graag voor u. Maar ook het onderhoud van de brug kunt u aan ons toevertrouwen.

Ook een EventBridge brug kopen?

Maak vandaag nog een afspraak of vraag een offerte aan op maat voor uw infra-project of event. Bel +31 (0)40 843 74 74 of vul ons contact- of offerteformulier in.

Opdrachtgevers