Layher loopbrug

Een bestaande Layher brug uitbreiden of op zoek naar een goed alternatief voor een layher loopbrug? Het modulaire EventBridge brugsysteem is het ideale alternatief wanneer u op zoek bent naar een veilige, betrouwbare en snel op te bouwen loopbrug. Daarbij is het EventBridge brugsysteem ook geschikt om uw bestaande layher brug uit te breiden.

Alternatief Layher brug

Een loopbrug van EventBridge is dus het ideale alternatief voor een Layher loopbrug. Graag leggen we u uit waarom. Een EventBridge kent namelijk een aantal belangrijke voordelen. Zo is de loopbrug:

  • Eenvoudig en snel te vervoeren, verplaatsen en op te bouwen
  • Veelzijdig en multi-inzetbaar
  • Uiterst veilig voor gebruikers en omgeving
  • Gecertificeerd door TÜV-NORD Duitsland
  • Bestand tegen hoge windsnelheden

Uitbreiden bestaand Layher brugsysteem

Door gebruik te maken van een adapter voor steigerbouw kunt u bestaande Layher brugstemen uitbreiden met het EventBridge brugsysteem. Ook andersom kunt u ook een EventBridge loopbrug uitbreiden met trappen en onderdelen uit de steigerbouw. Dit maakt een EventBridge loopbrug veelzijdig en multi-inzetbaar.

Dé loopbrug voor evenementen en infra-projecten

Of het nu gaat om een voetgangersbrug voor een evenement of een loopbrug voor een infrastructureel project. Het mobiele en modulaire brugsysteem is veelzijdig en multi-inzetbaar. Samen met de strenge veiligheidseisen en lage plaatsingskosten maakt dit systeem het ideale alternatief voor een Layher loopbrug.

Verschillende financieringsmogelijkheden loopbrug

EventBridge biedt verschillende financieringsmogelijkheden voor uw loopbrug aan, aansluitend per situatie. Zo kunt u de loopbrug huren of kopen. Maar wij bieden ook financial lease en een koop-terugkoopregeling aan. Dus of u nu op zoek bent naar een tijdelijke voetgangersbrug of juist een loopbrug (semi-)permanent in wilt zetten, wij bieden een passende financieringsoplossing.

Opdrachtgevers