nl
en de fr

Veiliger

Bestand tegen de elementen

Omdat weersomstandigheden onvoorspelbaar zijn, zijn de voetgangersbruggen van EventBridge zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen windsnelheden van 12 Beaufort. Als de brug is voorzien van zeil is deze nog altijd bestand tegen windsnelheden met een kracht tot 9 Beaufort. 

Uw gast voelt zich veiliger

Doordat onze trappen uit één deel zijn opgebouwd zijn ze bewegingsloos. De treden zijn tevens zonder speling in de trappen gemonteerd, waardoor gebruikers van de brug het gevoel hebben over een permanente trap/brug te lopen. Dit verhoogt het gevoel van veiligheid.

Voldoet aan de hoogste eisen

Het concept van EventBridge is mede-ontwikkeld door het vooraanstaande ingenieursbureau Movares. Hierdoor durven wij met gerust hart elke dag tienduizenden mensen van onze voetgangersbruggen gebruik te laten maken. Daarnaast worden de mobiele bruggen aan de hand van de hoogste eisen (NEN-EN 1090) geproduceerd door VDL. De ontwikkeling en productie worden gecontroleerd door Tüv Nord.

Minder kans op letsel

Bruggen van EventBridge beschikken over balustrades met een onderlinge afstand van slechts 1 meter. Mocht een bezoeker van uw evenement op de trap onverhoopt zijn balans verliezen, dan heeft hij aan beide zijdes snel weer houvast.

Ook ónder de brug veilig

Doordat de hoge zijpanelen (2,5m) zijn voorzien van gaas (maasgrootte: 4x4cm) wordt het gooien met voorwerpen vanaf het loopvlak van de voetgangersbrug bemoeilijkt. Optioneel is de bovenzijde af te dekken met fijnmazig en brandvertragend net.

Ontdek de mogelijkheden