nl
en de fr

Toepassingen

SPORTEVENTS

Sportevenementen worden steeds drukker, waardoor crowd management steeds belangrijker wordt. Ook horeca en winkels hebben belang bij een goede doorstroom, zo plukken ook zij de vruchten van enthousiaste bezoekers.

Doordat een EventBridge een gecertificeerd modulair systeem betreft is de controle door Bouw- en Woningtoezicht eenvoudig. Wat in de complexe wereld van (sport)evenementen weer een zorg minder is.

FESTIVALS

Nederland is toonaangevend in dance-events en andere muziekfestivals. Tijdens dit soort evenementen is het autoverkeer te scheiden van publieksstromen: hoe meer u deze kruisende bezoekersstromen kunt voorkomen, des te efficiƫnter u uw terrein kunt inrichten. Een brug naar een parkeerplaats zorgt voor een veiligere doorstroming. Door een brug over een weg te plaatsen kunt u mogelijk het terrein zelfs uitbreiden. Bijvoorbeeld naar een camping of een extra zone; de mogelijkheden zijn ook in dezen zeer uitgebreid.

SPONSOROBJECT

Grote merken als Red Bull, Heineken en VDL zijn steeds meer op zoek naar onderscheidende sponsormogelijkheden. EventBridge biedt sponsoren een eyecatcher waar geen bezoeker omheen kan. Daarbij biedt deze opvallende manier van sponsoring evenementenorganisatoren een mogelijke extra inkomstenbron. De positieve vibe rondom een (sport)evenement zorgt zo voor een verhoogde merkbeleving.

Infrastructurele en semipermanente oplossingen

Wegomleidingen en andere infrastructurele projecten kunnen voor oponthoud zorgen, met bijkomende ergernis. EventBridge biedt oplossingen waardoor bij moeilijk te kruisen punten zowel personen- als vrachtvervoer onder de brug door kan rijden. Voor semipermanente projecten kunnen we, mede door de modulariteit van onze bruggen, oplossingen op maat bieden.