nl
en de fr

Vacature Accountmanager

02-05-2019

Vacature Accountmanager - EventBridge

Vanuit Eindhoven met mobiele bruggen Europa veroveren!

EventBridge in Eindhoven is in 2013 opgericht door Frank de Groof. Na 70 jaar stilstand in de bruggenbouw heeft hij een innovatieve, mobiele voetgangersbrug ontwikkeld die snelheid, veiligheid en kwaliteit samenbrengt. Dankzij het unieke design kan de brug door twee personen met behulp van één kraan binnen drie uur worden geplaatst. Met dit staaltje vernuft sleepte EventBridge in 2014 de Nationale Staal- en Duurzaamheidsprijs in de wacht.

Ook in andere opzichten is Frank de Groof een echte bruggenbouwer. Om zijn ideeën te kunnen ontwikkelen, zocht hij de samenwerking met ingenieursbureau Movares en producent VDL. Dit geeft de onderneming extra slagkracht om uit te groeien tot een speler van formaat!

EventBridge heeft al klanten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Er is een Accountmanager in België en Frankrijk actief. Frank de Groof (oprichter en eigenaar) en Jorn van de Waarsenburg (Business Manager) onderhouden nu de contacten in Nederland en Duitsland. Mede dankzij de TÜV certificering is de marktpotentie in Duitsland enorm.

Het is de missie van EventBridge om de inzet van hun solide, mobiele bruggen financieel en praktisch haalbaar te maken voor zoveel mogelijk evenementen in Europa. Met als doel om de verkeersdoorstroming en veiligheid te vergroten overal waar ongelijkvloerse kruisingen moeten worden gecreëerd voor voetgangers. Denk aan festivals, (sport)evenementen, infrastructurele projecten en semipermanente oplossingen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Met 3 medewerkers, 6 bruggen en een geprognosticeerde omzet van een kleine € 1 miljoen in 2019 heeft EventBridge de scale up fase bereikt. De ambitieuze, maar realistische doelstelling voor 2022 is een omzet van € 5 miljoen met 50 bruggen. Om dit te bereiken is uitbreiding van de salespower nodig!

Link naar Velde.nl voor de gehele vacature: Vacature Accountmanager - EventBridge